COMMUNICATE IT

When I met Iris Mpas

Small talk with Iris Mpas

Στην εποχή του scroll down έχουμε επιλέξει ποιους παρακολουθούμε και σε ποιους επιτρέπουμε να ασκήσουν επιρροή πάνω μας. Αυτή η επιρροή διαθέτει πολλές διαστάσεις, αντλείς έμπνευση από ένα outfit post ή ένα quote και μπορεί να σου κάνει τη Δευτέρα λίγο πιο ευχάριστη. Ο καθένας επιλέγει ένα lifestyle ως στάση ζωής, αποτελείται από ιδέες, συνήθειες, στέκια, στυλ, παρέες, ταξίδια. Ο καθένας συνθέτει το δικό του και έχει τη δική του ταυτότητα… Ένα τέτοιο κορίτσι, που συνέθεσε την ταυτότητα του -μάλλον- παράλληλα με το προφίλ του, μιας και ασχολείται με το Instagram από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του είναι η Ίρις Μπασλάρη aka @irismpas. Μένει στη Θεσσαλονίκη, τα καλοκαίρια περνάει πολλές μέρες στην Πάρο, καθημερινά φωτογραφίζει και φωτογραφίζεται και κυρίως δουλεύει κάνοντας τα όνειρα της ένα ένα πραγματικότητα.

https://www.instagram.com/p/Bo1VsKihTEa/

Σίγουρα την έχεις τσεκάρει. Αν πάλι όχι, πρέπει να το κάνεις! Αυτό το κορίτσι θα σου κερδίσει το ενδιαφέρον, θα σου υπενθυμίσει ότι τα απλά πράγματα είναι που κάνουν τη ζωή μας όμορφη. Θα μοιραστεί μαζί σου την ημέρα της αποδεικνύοντας μας πως το instagram μπορεί να γίνει ένα πολύ δυνατό μέσο να δημιουργήσεις και να επικοινωνήσεις περιεχόμενο, που σ’εκφράζει. Έτσι, συνάντησα την Iris και μοιραστήκαμε ένα small talk γι αυτά που επιλέγουμε στη ρουτίνα μας, για τους freelancers, τα social media και τα γυναικεία φετίχ. Για να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα την Ίρις Μπασλάρη.

View this post on Instagram

Kiss, kiss, kill, kill

A post shared by IᖇIᔕ 🍒 (@irismpas) on

Let me introduce her…

  • Instagram ή facebook;

Σίγουρα instagram, λόγω δουλειάς είμαι συνέχεια συνδεδεμένη. Οι κοντινοί μου φίλοι ξέρουν πως αν μου στείλουν Facebook, δεν είναι απίθανο να το δω μετά από μια εβδομάδα!

  • Ποτό Παρασκευή βράδυ ή κυριακάτικο brunch;

Και τα δυο, με μια μικρότερη αδυναμία στο κυριακάτικο Brunch, καθώς δεν μπορώ να πω όχι σε φαγητό. Αλλά σίγουρα και το ποτό της Παρασκευής με φίλους είναι καθιερωμένη αγαπημένη συνήθεια.

View this post on Instagram

Brunch time 🌴✌️

A post shared by IᖇIᔕ 🍒 (@irismpas) on

  • Έλληνες ή ξένοι σχεδιαστές;

Φυσικά έχω αγαπημένους ξένους σχεδιαστές και brands, παρ’όλα αυτά μου αρέσει πολύ να στηρίζω τους  Έλληνες σχεδιαστές. Σχεδόν κάθε μέρα φοράω κάποιο κομμάτι ελληνικής εταιρείας.

  • Νέα αγορά: παπούτσια ή τσάντα;

Παπούτσια χωρίς δεύτερη σκέψη! Αγοράζω συνέχεια παπούτσια , ειδικά το τελευταίο διάστημα έχω πάθει εμμονή με τα sneakers… τα θέλω όλα.

View this post on Instagram

You can find her in the sea 🌊

A post shared by IᖇIᔕ 🍒 (@irismpas) on

  • Freelancer με πολλές συνεργασίες ή υπάλληλος 8ωρου σε εταιρία;

Freelancer! Μου αρέσει πολύ η ιδέα του να επιλέγω εγώ τις ώρες δουλειάς μου -αν και πολλές φορές είναι παγίδα- γιατί καταλήγεις να δουλεύεις όλη μέρα. Ωστόσο, και πάλι το προτιμώ μου αρέσει πολύ να επιλέγω τους συνεργάτες μου.

  • Προσωπική ευτυχία ή καριέρα;
Το ένα πολλές φορές αποτελεί προϋπόθεση για να υφίσταται το άλλο. Συνδέονται άμεσα, καθώς για να είσαι ολοκληρωμένος και ευτυχισμένος είναι απαραίτητη σίγουρα η επαγγελματική επιτυχία.

 

View this post on Instagram

Shoe love is true love #adidas #yung

A post shared by IᖇIᔕ 🍒 (@irismpas) on

  • Καφές ή τσάι;

Αν με ρωτούσες παλαιότερα, θα σου έλεγα τσάι καθώς μέχρι πριν λίγο καιρό δεν έπινα καφέ. Πλέον είμαι εθισμένη, άρα καφές. Ειδικά αν είναι double cappuccino latte.

  • Περιοδικά ή online websites;

Αγαπώ τα περιοδικά, συλλέγω περιοδικά από πολύ μικρή και το σπίτι μου είναι γεμάτο, όμως και τα websites έχουν μπει δυναμικά στην ζωή μας, ας το παραδεχτούμε.

View this post on Instagram

| favorite little coffee shop |

A post shared by IᖇIᔕ 🍒 (@irismpas) on

  • Jazz ή techno;

Και τα δυο, εξίσου, αναλόγως την διάθεση. Jazz το πρωί της Κυριακής με τον καφέ και μάλλον techno το βράδυ της Παρασκευής.

  • Θεσσαλονίκη ή Αθήνα;

Θεσσαλονίκη εννοείται. Για μένα δεν τίθεται σύγκριση. Θεωρώ πως ζούμε σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις.

📸 Visual Diary
✉️ irismpas@hotmail.com
👻 irismpas
📍Thessaloniki, Greece

Thank you!

Xx, Iris.

View this post on Instagram

People go, but how they leave always stay 💫

A post shared by IᖇIᔕ 🍒 (@irismpas) on

 

0 comments on “When I met Iris Mpas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: